Onze kamers

PRIVÉKAMER #1

Privékamer #1 is een familiekamer met vier bedden. In de kamer staan vier eenpersoonsbedden. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #1

PRIVÉKAMER #2

Privékamer #2 is de enige familiekamer met vijf bedden. In de kamer staan vijf eenpersoonsbedden. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt een toilet en douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #2

Privékamer #3

Privékamer #3 is de enige tweepersoonskamer. In de kamer staan twee eenpersoonsbedden. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #3

Privékamer #4

Privékamer #4 is een familiekamer met vier bedden. In de kamer staan vier eenpersoonsbedden. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #4

Privékamer #5

Privékamer #5 heeft drie eenpersoonsbedden, waarvan twee op een stapelbed. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt een toilet en douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #5

Privékamer #6

Privékamer #6 heeft drie eenpersoonsbedden. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #6

Privékamer #7

Privékamer #7 is een kleine eenpersoonskamer. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #7

Privékamer #8

Privékamer #8 heeft drie eenpersoonsbedden, waarvan twee op een stapelbed. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #8

Privékamer #9

Privékamer #9 is een vierpersoonskamer. In de kamer staan vier eenpersoonsbedden. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #9

Privékamer #10

Privékamer #10 is een kleine eenpersoonskamer. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk kamer #10

Privékamer #GRS

Privékamer GRS is een vierpersoonskamer. In de kamer staan vier eenpersoonsbedden, waarvan twee op een stapelbed. GRS (Gorska Reševalna Služba), of MRS in het Engels (Mountain Rescue Service), vertelt ons dat deze kamer gereserveerd is voor noodgevallen. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping en deelt toiletten en een douche met andere gasten. De eerste verdieping is volledig gerenoveerd in november 2023.

Bekijk GRS kamer

slaapzaal #D20

Slaapzaal #D20 bevindt zich op een tweede mansardeverdieping aan de rechterkant van de hut en bevat 15 bedden in één kamer. Het deelt ook toiletten en een douche met andere gasten.

Bekijk kamer #D20
Eenpersoonsbed in een gemengde slaapzaal in de hut van Erjavceva

Slaapzaal #L20

Slaapzaal #L20 bevindt zich op een tweede mansardeverdieping aan de linkerkant van de hut en bevat tien bedden in twee kamers. Het deelt ook toiletten en een douche met andere gasten.

Bekijk kamer #L20

Kamers en accommodaties in berghut Erjavčeva

Berghutten zijn een essentieel onderdeel van de Sloveense bergcultuur. Ze zijn verspreid over het hele land, van het laagland tot het hooggebergte, en bieden onderdak en voorraden aan wandelaars en bergbeklimmers. Elke berghut heeft zijn eigen verhaal en charme die bezoekers aantrekt en hen een unieke levenservaring in de bergen biedt. Een van de opties van berghutten is slapen in privékamers.

Slapen in privékamers in berghutten biedt een onvergetelijke ervaring voor bezoekers die op zoek zijn naar meer privacy en comfort tijdens hun bergreis. In de privékamers kunnen wandelaars zich terugtrekken en uitrusten na een inspannende dag in de bergen. Ze bieden ook meer intimiteit en comfort, wat soms welkom is na een lange dag wandelen.

Privékamers in berghutten hebben meestal bedden of slaapmatten en eenvoudig meubilair, en bieden comfortabele accommodatie. Hoewel ze kunnen variëren in grootte en bescheidenheid, heeft elke kamer zijn charme en uniciteit, die de omgeving en het karakter van de hut weerspiegelen. Hier kunnen bezoekers ontspannen en uitrusten na hun avonturen in de bergen.

Privékamers in berghutten bieden ook meer privacy en rust, wat vooral belangrijk is voor diegenen die wat tijd alleen zoeken of stilte nodig hebben voor rust en bezinning. In deze kamers kunnen bezoekers hun persoonlijke ruimte vinden om te ontspannen, een boek te lezen of te genieten van het uitzicht op de bergwereld door het raam.
Bovendien zijn privékamers in berghutten vaak uitgerust met basisvoorzieningen zoals dekens, kussens en verwarming, zodat je in alle seizoenen comfortabel kunt overnachten. De kamers zijn meestal goed onderhouden en schoon, waardoor bezoekers een aangenaam en ontspannen verblijf hebben tijdens hun bezoek aan de berghutten.

Slapen in privékamers in berghutten kan ook een kans zijn om in contact te komen met andere bezoekers die dezelfde leefomgeving delen. Ervaringen, verhalen en advies kunnen worden uitgewisseld in deze ruimtes, wat bijdraagt aan een rijkere en meer verbonden levenservaring in de bergen.
Kortom, slapen in een privékamer in een berghut in Slovenië is een unieke ervaring die comfort, privacy en de mogelijkheid biedt om contact te maken met de natuur en andere mensen. Voor veel bezoekers is dit deel van de bergervaring een kostbaar moment dat ze altijd in hun geheugen zullen koesteren als onderdeel van onvergetelijke momenten op de bergtoppen.

Nieuwste berichten

Er wachten je talloze mogelijkheden voor ontspanning en verkenning, want we liggen in het mooiste nationale park van Slovenië.

Nieuws & Reizen
Hoe berghutten Sloveens werden

Hoe Duitse berghutten Sloveens werden en hoe hun namen werden veranderd.

Een het hele jaar door geopende berghut op de Vršič-pas

In dit gebied, vooral rond de Vršič-pas, de rivier de Soča en Kranjska Gora, is... ☘

Soča vallei

De bron van de Soča vallei ligt in de Trenta vallei in de Julische Alpen... ☘

Kanin – Sella Nevea

Kanin-Sella Nevea is een uniek alpengebied op de grens tussen Slovenië en Italië. Het biedt... ☘

Reisgids Alpe Adria

Alpe Adria Reisgids - Erjavčeva berghut ligt van Kranjska Gora via de Vršič bergpas naar... ☘

Oude foto’s en afbeeldingen

Oude foto's en foto's van berghut Erjavčeva gezocht.

Wandelingen met een professionele bergbeklimmer

Om alle, zelfs dodelijke, fouten die je kunt maken te vermijden, raden we je aan... ☘

Mangart

Mangart - Vršič, Trenta. Met een hoogte van 2.679 meter is het de op twee... ☘

Je bent hier welkom

Gun jezelf wat ontspanning en ga wandelen. In berghut Erjavčeva op de Vršič-pas, op een steenworp afstand van Kranjska Gora, Bovec, de Trenta vallei en de Soča rivier verwachten we je in de ongerepte natuur van het Triglav nationaal park.